Szerző Téma: Torockó  (Megtekintve 14931 alkalommal)

Nem elérhető Brigo

  • Griff sc
  • club
  • ***
  • Hozzászólások: 47
    • Profil megtekintése
Re:Torockó
« Válasz #30 Dátum: 2015. Május 04. - 20:23:00 »
Sziasztok!
Gondolatok az idei Torockó túráról :) 2015
Az elején volt egy kis malőr..az egyik kísérő busz elromlott, de a csapatszellemnek és a segítőkész tagoknak hála aránylag hamar utolérték a cuccok és az utasok a többieket!
A hosszú ideig tartó út végén, mindig kárpótol minket amikor meglátjuk, a Székelykő hatalmasságát.
Leventéék fogdatatása és a végtelenül kedves vendégül látásuk. A tökéletes Tordai pecsenye, házi kenyér és Csorba leves, a soha el nem fogyó Bányász pálinka.
A teraszról ránk köszönő sziklarengeteg csodálata.
Szerencsénkre az első két nap repülhető volt :) ! Nem is akármennyire...Első nap is mindenki tudott repülni aki akart :)
A második nap, második startja a székelykő tetejéről fantasztikus élményt adott a növendékeknek és a pilótáknak..Csabi végkimerülésig nyomta az nap, 2x kis starthely utána Székelykő utána a Székelykő aljáról is még elstartolt :) A Joe is reppent majdnem 2 órát, úgy kellett leimádkozni hogy mehessünk a Gondűzőbe :) A Gödöllői motoros urak is tolták abban az időben de a megbeszélt 2 óra helyett, csak 45 percet vállaltak mert nagyon heavy volt, szerencsére mindenki épségben leszállt. Gratulálok a repüléseitekhez!
Utána a már megszokott..ott ittunk erre, meg arra és koccintottunk Húgóra is ( Misi küldött Amerikából 50 lejt egy borítékban, ezzel az üzenettel : Igyatok egy sört Hugó egészségére májusban Torockón :DDD ) PIPA! Utána finom vacsi és előkerültek régi növendékek, barátok akikkel folytatódott az iszom-iszom hajnalig a teraszon! Aminek nagyon örülök, hogy anyák napja alkalmából Édesanyáinkat is el tudtuk vinni, idén! :) Másnap kirándulás a fennsíkra, onnan egy 5-10 km-s gyaloglás az erdőben a búvó patakhoz és a barlanghoz, utána vissza a kolostorhoz ahol az apácák levest főztek a  Kutya úrnak és Döme bának..  Szóval volt poén bőven :)  Vízesés látogatás és utána székelykáposzta :) Este, esett az eső.. Idén Május 1 re szerveztek fesztivált a helyiek, ahol fellépett a román Rammstein ( egész színvonalas volt ) ezt kivéve állandóan ment a buli a műv. házban, még akkor is ha egy lélek sem volt bent :)
Nagyon sok sátras szikla és hegy mászó, siklóernyős és nézelődő- túrázó volt.. Vasárnap élénk hátszelet ígértek és még kicsit vizes volt minden. Amíg vártunk, elmentünk a Múzeumba - még mindig nem unjuk :) vásárfiát vettünk és a végén megnéztük hogyan küzdik le magukat a többiek.
 ( Bandival volt pár éve ilyen repülésünk..túrbós leszálló stb. -én arra gondolok hogy esetleg egy messzi zivatar változtatta meg a szél irányát és a völgy miatt lett ilyen erős) Nem bántam hogy nem vállaltuk be, nem lehetett az annyira jó. Persze a motorosok még reggel a finiben repülgettek :) Szerintem, jól sikerült :) Én, nagyon jó embereket ismertem meg!!! Nagyon jó kis csapat jött össze, megint :)  Köszönjük, mindenkinek!